Sale!

آزمایش hpv در منزل

ویروس اچ پی وی چیست؟

ویروس اچ-پی-وی از گروه ویروس‌های شایع پاپیلومای انسانی است (human papilloma virus) که عامل زگیل در نواحی تناسلی و پوست زنان و مردان، عامل سرطان دهانه رحم در زنان و سرطان روده در آقایان می‌باشد.

1,600,000 تومان

درخواست تست در محل شما
  • Hidden
  • پس از تکمیل این فرم برای ارائه مشاوره رایگان و سپس تعیین زمان نمونه‌گیری با شما تماس می‌گیریم. فعلا نیازی به پرداخت هزینه نیست. با خیال راحت درخواست دهید!

نمونه گیری راحت در خانه یا محل کار

کاهش ریسک رفتن به آزمایشگاه

آزمایش دقیق با تجهیزات مدرن

ارائه جواب آزمایش به صورت آنلاین

ویروس hpv یک غول بی شاخ و دم نیست. به اندازه بعضی بیماری‌های مقاربتی دیگر نیز ترسناک نیست. اما بهرحال شرایطی پیش آمده که در کل دنیا و همینطور در ایران هم شیوع نسبتا گسترده‌ای داشته است. پس با توجه به شیوع گسترده اچ پی وی در کشور، ضروری است که به پیشگیری و مقابله با این بیماری توجه کافی داشته باشیم. یکی از موارد مهم مقابله با این بیماری، تشخیص این است که آیا اصلا به این بیماری مبتلا شده ایم یا خیر و راه آن طبیعتا انجام آزمایش اچ پی وی است. حال برای انجام چنین آزمایشی، راحت ترین راه کدام است؟ انجام آزمایش hpv در منزل؛ چرا که می‌تواند مزایای بسیاری برای متقاضیان آن داشته باشد، ازجمله:

  • دسترسی بهتر مخصوصا در جوامعی که دسترسی کمتری به متخصص یا مراکز تست hpv دارند.
  • همچنین قیمت‌گذاری به صرفه‌تری دارند، زیرا هزینه‌های پنهان پزشک و آزمایشگاه کمتر خواهد شد.
  • پاسخ دهی نیز به صورت آنلاین بوده و نیازی به حضور در آزمایشگاه برای گرفتن جواب نیست.

آزمایش HPV چیست و برای چه کسانی ضروری است؟

HPV از کلمه human papillomavirus گرفته شده است که به معنی ویروس پاپیلومای انسانی است. این ویروس یکی از شایع‌ترین بیماری‌های عفونی مقاربتی است. در مواردی این عفونت به شکل زگیل‌های تناسلی ایجاد می‌شود که اگر به مدت طولانی ادامه یابند، می‌توانند باعث ابتلای فرد به سرطان‌هایی از جمله سرطان دهانه رحم شوند. آزمایش اچ پی وی با استفاده از روش‌های مختلف از آزمایش خون گرفته تا نمونه‌گیری از سلول‌های فرد، مشخص می‌کند که آیا فرد به این سویه پرخطر آلوده هست یا خیر.
پس از دریافتن اینکه تست اچ پی وی چگونه است، باید ببینیم که انجام این تست برای چه کسانی لازم است؟ در ابتدا باید گفت که آزمایش اچ پی وی برای زنان بسیار اهمیت دارد. انجمن سرطان آمریکا به خانم‌های گروه سنی 30 تا 65 توصیه می‌کند که هر پنج سال یکبار تست اچ پی وی را انجام دهند. در حالی که برای خانم های سنین زیر 30 سالی که نتایج پاپ اسمیر آن‌ها طبیعی است، ضرورتی ندارد. چون این بیماری از راه ارتباط جنسی ایجاد می‌شود، هر فردی در هر سنی اگر نتایج معاینات اولیه غیرطبیعی داشته باشد، نیاز به انجام آزمایش دارد. حال بیشتر می‌پردازیم به اینکه آزمایش اچ پی وی چگونه است؟

تست اچ پی وی HPV چگونه انجام می‌شود؟

در این آزمایش انواع مختلف این ویروس از کم خطر تا پر خطر مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و با دقت بالا با استفاده از روش PCR جواب‌دهی می‌شود.

چندین روش مختلف برای انجام تست اچ پی وی وجود دارد که بهترین و مرسوم‌ترین روش تشخیصی آن از طریق PCR می‌باشد.

بهترین نمونه جهت انجام این آزمایش در بانوان نمونه پاپ اسمیر از دهانه رحم می‌باشد. که با اعزام ماما به محل شما انجام خواهد شد.

این نمونه‌گیری به صورت سطحی انجام خواهد شد و بدون درد و خونریزی می‌باشد و فقط قسمت سطحی زگیل برای آزمایش نمونه‌برداری می‌شود.

همچنین آقایان در صورت داشتن زگیل تناسلی، با نمونه برداری از آن می‌توان این تست را انجام داد، که با اعزام نمونه‌گیر آقا، این نمونه‌برداری انجام خواهد شد.

و در صورتی که فاقد زگیل باشند می‌توان از طریق ادرار صبحگاهی که حداقل ۶ ساعت در مجاری ادراری بوده است این تست را انجام داد.

انواع روش‌های انجام آزمایش HPV

پزشک می‌تواند عفونت hpv را با معاینه فرد و مشاهده زگیل‌های تناسلی تشخیص دهد، اما اگر قابل مشاهده نباشد، می‌تواند با استفاده از روش‌های زیر به انجام آزمایشات مربوطه بپردازد.
تست پاپ اسمیر: انجام این تست بر مبنای جمع آوری بافت سلولی از مناطق مشکوک به وجود HPV می‌باشد. به این شکل که بافت‌های سلولی از بدن فرد برداشته شده و در آزمایشگاه مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند.
تست اسید استیک: محلول حاوی اسید استیک باعث تغییر رنگ مناطق آلوده به HPV به رنگ سفید می‌شود. در نتیجه تشخیص حضور ویروس در این مناطق را آسان‌تر می‌کند.
آزمایش DNA: این آزمایش بر روی سلول‌های دهانه رحم انجام می‌شود که می‌تواند انواع پرخطر HPV مرتبط با سرطان‌های تناسلی را شناسایی کند.
آزمایش خون تست hpv: در مواردی با انجام آزمایش خون می‌توان تشخیص داد که آیا فرد در گذشته به این ویروس مبتلا شده است یا خیر. اما درباره ابتلای کنونی فرد نمی‌توان با استفاده از آزمایش خون نظر قطعی داد.

شیوع ویروس HPV

در حال حاضر ویروس HPV به یکی از شایع‌ترین ویروس‌ها در کشور، به خصوص در شهرهای بزرگ تبدیل شده است که از اصلی‌ترین عوامل آن می‌توان به تعدد پارتنر جنسی و عدم واکسیاناسیون اشاره کرد.

ویروس HPV معمولا خود را به صورت زگیل تناسلی نشان می‌دهد اما از این موضوع نباید غافل شد که افراد زیادی دارای این ویروس هستند که هیچ‌گونه علائمی مانند زگیل ندارند اما مبتلا به این ویروس هستند.

همچنین در نظر داشته باشید این ویروس از طریق رابطه دهانی هم انتقال پیدا می‌کند، بنابراین توصیه می‌کنیم در صورت داشتن هرگونه رابطه پرخطر حتما در اسرع وقت تست HPV را انجام دهید و در نظر داشته باشید در صورت تشخیص زودهنگام این ویروس شانس بسیار بیشتری برای مقابله با آن خواهید داشت.

بنابراین بهترین روش برای اطمینان در برابر این ویروس آزمایش HPV Typing است.

بهترین زمان انجام تست hpv چه زمانی است؟

در مورد بهترین زمان برای انجام آزمایش hpv، گفته میشود که زنان بالای 30 سال نیاز است که حداقل هر دو سال یکبار این تست را انجام دهند. البته این در مواردی است که تست‌های روتین پاپ اسمیر با جواب منفی همراه بوده و شخص نیز علایم بالینی مشکوکی نداشته باشد.

آزمایش HPV در زنان

انجام آزمایش hpv در زنان از اهمیت بالایی برخوردار است. طبق تحقیقات حدود 80% از زنان در طول زندگی خود دچار حداقل یک نوع از انواع HPV می‌شوند. جالب است که بسیاری از آن‌ها، به دلیل نداشتن علائم حتی متوجه آن نیز نمی‌شوند و گاهی خود‌به‌خود برطرف خواهد شد. اما مشکل در مواردی است که این ویروس ماندگار شده و احتمال ابتلای فرد به سرطان را بالا می‌برد. بر اساس داده‌های موجود، ویروس اچ پی وی عامل اصلی 3% از کل انواع سرطان در زنان را تشکیل می‌دهد. به ویژه بعضی از انواع آن مانند اچ پی وی 16 و 18 که تقریبا عامل اصلی در 70% از سرطان‌های دهانه رحم و ضایعات پیش سرطانی هستند.

آیا برای مردان آزمایش HPV انجام می‌شود؟

آزمایش hpv برای مردان

تست hpv برای مردان، خصوصا در مواردی که علائم بیرونی دیده نمی‌شود، تقریبا وجود خارجی ندارد. اما بحث مواقعی که علائم بیماری بروز می کند، متفاوت است. از آن‌جایی که ویروس اچ پی وی حتی در تماس‌های نزدیک پوستی هم می‌تواند انتقال یابد، پس احتمال آلوده شدن هر شخصی به این ویروس وجود دارد. پس انجام آزمایش اچ پی وی در مردان نیز در مواردی که علائم وجود دارد، لازم است. به هر حال با اینکه سرطان‌های ناشی از اچ پی وی در مردان چندان شایع نیست، اما مردانی که دارای سیستم ایمنی ضعیف‌تری هستند، مانند کسانی که مبتلا به HIV هستند یا در افرادی که دارای رابطه مقعدی باشند، ممکن است به سرطان مقعد مبتلا شوند. برای آقایان در صورت داشتن زگیل تناسلی، با نمونه‌برداری از آن می‌توان این تست را انجام داد که با اعزام نمونه‌گیر آقا این کار انجام خواهد شد.

این نمونه‌گیری به صورت سطحی انجام خواهد شد و بدون درد و خونریزی می‌باشد و فقط قسمت سطحی زگیل برای آزمایش نمونه‌برداری خواهد شد

 

برای آزمایش HPV به چه مواردی باید دقت کنیم؟

اگر زنان باردار بعد از انجام آزمایش تشخیص hpv نتیجه تست مثبتی داشته باشند، باید تحت نظر پزشک قرار گیرند. هرچند این ویروس بر جنین در حال رشد تاثیری نخواهد گذاشت، اما باید مراقبت‌های بهداشتی لازم مدنظر قرار گیرد. همچنین تست hpv در زنان با سابقه عمل رحم باید با تشخیص متخصص انجام شود.

نکات مهم قبل از انجام آزمایش HPV چیست؟

• بهترین زمان برای این تست روز 11 تا 19 سیکل دوران قاعدگی است.
• پیش از مراجعه به مراکز انجام آزمایش hpv در نظر داشته باشید که ممکن است نیاز به انجام آزمایش ادرار داشته باشید.
• فرد باید قبل از انجام تست از رابطه جنسی خودداری کند.
• قبل از تست نباید از فوم یا ژل‌های ضدبارداری استفاده کرد.
• 24 ساعت قبل از انجام تست نباید دوش گرفت.
• باید پزشک خود را از استفاده برخی داروها یا شرایطی که با شرایط آزمایش تداخل دارد مطلع کنید.

مدت زمان جوابدهی HPV

مدت زمان جوابدهی تست HPV در زمان نگارش این متن حدود 10 روز کاری می‌باشد.

هزینه آزمایش HPV چقدر است؟

قیمت آزمایش اچ پی وی بستگی به عوامل بسیاری دارد. از جمله این عوامل می‌توان به پوشش بیمه‌ای، محل انجام تست، ویزیت مطب، هزینه متخصص برای انجام آزمایش یا تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی اشاره کرد. همچنین اینکه نیاز به انجام آزمایش بر روی یک یا تنوعی از چند ویروس اچ پی وی می‌باشد، بر روی قیمت آزمایش hpv موثر خواهد بود.

هزینه تست اچ پی وی 945,000 تومان است.

جواب‌ این تست بعد از 10 روز کاری آماده خواهد شد و در دسترس شما قرار خواهد گرفت.

هزینه نمونه‌گیری در محل برای این تست مبلغ 100,000 تومان است که به قیمت تست اضافه خواهد شد.

سوالات متداول

آیا این آزمایش نیاز به ناشتایی دارد؟

خیر برای این آزمایش نیاز نیست ناشتا باشید.

آیا امکان خطا در این آزمایش وجود دارد؟

جواب این آزمایش ارتباط مستقیمی با نوع نمونه‌گیری و میزان لود ویروس در آن دارد اما در صورتی که نمونه مناسبی تحویل آزمایشگاه گردد احتمال منفی کاذب بسیار کم است.

آیا این ویروس از طریق رابطه دهانی منتقل می‌شود؟

بله

آیا احتمال ابتلا در مراکز زیبایی وجود دارد؟

بله در مراکز زیبایی هم می‌توانید به این ویروس مبتلا شوید.

آیا امکان اعزام نمونه گیر به منزل وجود دارد؟

بله در حال حاضر در تهران و حومه آماده ارائه خدمات هستیم.

آیا بیمه‌های تکمیلی این تست را پوشش می‌دهند؟

برخی از بیمه‌های مکمل این تست را تحت پوشش خود قرار داده‌اند.

لطفا پوشش دادن بیمه مکمل خود از این تست را از ما استعلام بگیرید.

آیا واکسنی برای این بیماری وجود دارد؟

واکسن گارداسیل که ساخت شرکت دارویی مرک اند کو است، اولین واکسن مورد تأیید اداره مواد غذایی و دارویی ایالات متحده آمریکا برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم است.

ویروس پاپیلومای انسانی عامل ایجاد سرطان گردنه رحم است. واکسن گارداسیل، از آلوده شدن فرد به ویروس پاپیلومای انسانی و در نتیجه ابتلا به سرطان دهانه رحم جلوگیری می‌کند. مؤسسه ملی سرطان در آمریکا اعلام داشت که اثربخشی واکسن‌های ضد ویروس اچ‌پی‌وی نزدیک به ۱۰۰٪ بوده و تزریق گسترده آن در سرتاسر جهان، به‌طور بالقوه منجر به کاهش ۹۰ درصدی بروز سرطان دهانه رحم خواهد شد.

مؤسسه ملی سرطان همچنین توصیه کرده که تزریق این واکسن‌ها، با غربالگری‌های رایج سرطان دهانهٔ رحم (پاپ اسمیر و غیره) همراه باشد. تزریق برای افراد با آلرژی به مخمر، خانم‌های باردار، کودکان زیر ۹ سال و کسانی که ضعف سیستم ایمنی دارند ممنوع است.

این واکسن در سه دوز باید تزریق شود و ایمنی آن حدود 8 سال می‌باشد.

آیا واکسن گارداسیل قابلیت درمان هم دارد؟

خیر، واکسن گارداسیل نقش درمانی ندارد و فقط پیشگیری انجام می‌دهد. و برای افرادی که دچار این بیماری شده‌اند از لحاظ درمانی هیچ نقشی نخواهد داشت.

 

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آزمایش hpv در منزل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پوشش بیمه تکمیلی

آسان تست با برترین آزمایشگاه‌های کشور همکاری می‌کند که با اکثر بیمه‌های تکمیلی طرف قرارداد هستند. بنابراین برای استفاده از خدمات آزمایشگاهی نیاز به پرداخت وجه آزمایش نخواهید داشت و می‌توانید از بیمه‌ی تکمیلی خود استفاده نمایید.

❗ اکثر تست ها تحت پوشش بیمه های تکمیلی قرار دارد اما متاسفانه تست کرونا شامل بیمه تکمیلی نمی‌شود. در صورت درخواست شما قبض و جواب جهت پیگیری از بیمه تکمیلی برایتان ارسال می گردد.

دیگر تست های مرتبط

از متخصصین ما بپرسید

  • شما می‌توانید سوالات تخصصی و دغدغه‌های خود را مستقیم از متخصصین آزمایشگاهی ما پرسیده و جواب را رایگان دریافت کنید. کافی است فرم زیر را تکمیل و منتظر تماس متخصص ما باشید:

  • Hidden

در صورتی که عجله‌دارید، تماس بگیرید!
02128426487
پاسخگویی هر روزه 8 الی 24

Call Now Button